Diyanet, 'FETÖ ve IŞİD'i el kitabı ile anlatacak

Diyanet, 'FETÖ ve IŞİD'i el kitabı ile anlatacak

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "FETÖ ve DEAŞ din istismarı el kitabı çalışmamız yakında bitecek. Binlerce, belki yüz binlerce el kitabı şeklinde bastırıp bütün milletimize dağıtacağız." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, özel bir televizyon kanalı programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 'FETÖ'nün din istismarını konu alan bir kitap çıkarılacağını belirten Erbaş, bu örgüt tarafından itibar kaybına uğratılan terimlerle ilgili de çalışma yaptıklarını bildirdi.

Erbaş, şöyle devam etti:

"Ben mesela 'himmet' ve 'hizmet' diyemiyorum artık. Yani uç kavramlar olarak bunu belirtmiş oldum. Niye? Çünkü çok istismar edildi ve kirletildi. Aslında bu kavramlar bizim için çok sıcak kavramlardı. Dolayısıyla bununla ilgili kitap çalışmamız var. FETÖ ve DEAŞ din istismarı el kitabı çalışmamız yakında bitecek. Dini Yayınlar Genel Müdürlüğümüz bu kitapları basacaklar. Binlerce, belki yüz binlerce el kitabı şeklinde bastırıp bütün milletimize dağıtacağız."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.