'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

İslam'a davet içerikli konuşma ve sohbetleriyle bilinen ve kamuoyunda "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak anılan Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ramazan Pişkin'in, Fatih ilçesinde bulunan kendisine ait çay ocağında namaz kıldığı sırada bıçaklı saldırıya uğradığı ve yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Diyarbakır Ulu Camii'nde yaptığı sohbetlerle ve insanları İslam'a davet etmesiyle kamuoyunda tanınır hale gelen Pişkin'in bir süredir belirli çevrelerden tehditler aldığı belirtiliyordu.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliği henüz belli olmadı.

İstanbul Valiliği'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ramazan Pişkin, 31.01.2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.

Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

tg.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum