Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

İslam'a davet içerikli konuşma ve sohbetleriyle tanınan ve kamuoyunda "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak anılan Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Ramazan Pişkin'in, Fatih ilçesinde bulunan kendisine ait çay ocağında bıçaklı saldırıya uğradığı ve yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.

"Katil zanlısı yakalandı"

Saldırıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada Ramazan Hoca'nın katil zanlısının yakalandığı ifade edildi.

Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih’te dün uğradığı bıçaklı saldırıda maalesef hayatını kaybetmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca’nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hocaya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun."

Öte yandan Ramazan Pişkin'in cenazesi defnedilmek üzere Diyarbakır'a gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
4 Yorum