Dolar kurunda son durum

Dolar kurunda son durum

Dolar/TL haftanın son işlem gününe 5.2948 seviyesinden başladı. Yılın son günleri olması nedeniyle yurtiçinde piyasada sakin bir seyir gözleniyor.

Dolar/TL bu sabah 5.2948 seviyesinden işlem görüyor. Yılın son işlem günleri olması nedeniyle yurtiçinde piyasada sakin bir seyir gözleniyor.

Yatırımcıların ABD-Çin ticaret gerilimlerinin yatışma işaretleri ve beklenenden daha güçlü ABD ekonomik verisinin etkisiyle cesaretlenmesiyle güçlenen dolar endeksi 95.920 seviyesinde hareket ediyor.

Dolar, ABD'de hükümetin kapalılık durumunun 2019 yılına sarkacağı endişeleri ve traderların Fed'in faiz artırımlarına ilişkin beklentilerini düşürmelerinin etkisi ile bir haftanın en düşük seviyesine indi.

ABD para birimi, Temsilciler Meclisi'nde Cumhuriyetçilerin bugün herhangi bir oylamayı programa almayacaklarını kaydetmeleri ve bunun da hükümetin kapalılık durumunun en azından haftasonu da süreceği anlamına gelmesi ile birlikte, biri hariç G-10 ülkelerinin para birimlerinin tümü karşısında değer kaybetti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.