'Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor'

'Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor" dedi.

Bakan Arslan, Sarıkamış Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen programda partililerle bir araya gelerek 24 Haziran genel seçimlerinde verdikleri desteklerden ötürü ilçe halkına teşekkür etti.

Arslan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, en son Kudüs olayında gördünüz, İslam İşbirliği Teşkilatı dahil bütün teşkilatları toplayabilen, Birleşmiş Milletler'den dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor. Biz büyüdükçe, güçlendikçe, dış güçler de bizi istemeyenler de içimizdeki hainler de boş durmuyorlar, onların oyunları da büyüyor. İşte onların oyunları büyüdükçe bir sonraki seçim önemli hale geliyor, onun için 24 Haziran seçimleri çok önemliydi."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum