EGM: Sosyal medyada birçok kanalı kapattık

EGM: Sosyal medyada birçok kanalı kapattık

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada genel ahlak kurallarına aykırı yayın yapan birçok kanalın kapatıldığını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada genel ahlak kurallarına aykırı yayın yaptığı tespit edilen kanallarda yer alan içeriklerde, çocukların psikososyal yönden gelişimlerinin olumsuz etkilenebileceği belirtildi. Söz konusu kanalların toplum yapısını bozan ve çocuk cinsel istismarı ögeleri içeren ifadelerin yer aldığı vurgulandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde bu tarz yayın yapan içeriklerin kaldırılmasına işaret edilen açıklamada, suç teşkil ettiği değerlendirilen içerikler kaldırılarak kanallarının birçoğunun da kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca çocuk ve gençlerin bu tarz içeriklerden uzak kalmasını sağlamak amacıyla 'siber devriye' faaliyetlerinin aralıksız devam ettiği kaydedildi.

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.