El Cezire: Aralıksız siber saldırı altındayız

El Cezire: Aralıksız siber saldırı altındayız

Katar merkezli El Cezire internet ve sosyal medya dahil tüm sistemlerine aralıksız siber saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Katar merkezli yayın kuruluşu El Cezire, resmi Twitter hesabından, internet ve sosyal medya dahil tüm sistemlerine "aralıksız" siber saldırı düzenlendiğini ve saldırı karşısında mücadeleyi sürdürdüğünü açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Al Jazeera medya ağı tüm sistemleri, internet siteleri ve sosyal medya platformlarında siber saldırıya uğramıştır" denildi.

 


Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri ile Katar arasında yaşanan sorunlar, El Cezire'ye de yansımıştı. Katarkrizinin yaşanmasının ardından, Suudi Arabistan ve ona destek veren pek çok ülke, El Cezire'nin ofisini kapattı.

Katar Devlet Televizyonunun internet sitesinin siber saldırı girişimine maruz kaldığı ancak koruma sistemlerinin bu girişimleri engellediği ifade edildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.