El Kaide lideri yeni mesajında dört bölgeye seslendi

El Kaide lideri yeni mesajında dört bölgeye seslendi

El Kaide lideri Eymen ez Zevahiri yayınladığı altı dakikalık ses kaydıyla dört farklı bölgeye mesaj gönderdi.

El Kaide lideri Eymen ez Zevahiri yayınladığı altı dakikalık ses kaydıyla dört farklı bölgeye mesaj gönderdi.

El Kaide yapılanmasının Usame Bin Laden'den sonra genel lideri olan Eymen Ez Zevahiri, örgütün medya kanalı olan Es Sahab aracılığıyla dün yayınlanan ses kaydında, Mağrib, Doğu Afrika, Yemen ve Hind Alt Kıtası bölgelerinde faaliyet gösteren örgüt yapılanmalarına mesajlar gönderdi.

Es Sahab tarafından birkaç dilde servis edilen ses kaydı şu açıklamaları içeriyor:

Mağrib

İslam Mücahitleri, Müslüman tarihinin savaşlarla geçen yıllarına bugün muazzam bir bölümü yazmaktadırlar; kanlarıyla, onlara değerli olan her şeyleriyle yazılan bir bölüm, Allah’ın dini için, Rasulullah’ın (sav) şeriatını desteklemek için kendinden vazgeçmişlik hal-i ruhu içinde yazılan bir bölümdür bu. Bu savaş, Batılı medyanın kasten üzerini örtmeye çalıştığı, insanları bu savaşın önemli etkilerinden ve bu gelişmelerin sonuçlarından habersiz bırakmak için çalıştığı bir savaştır.


Sahil’in aslan yürekli kahramanları, Sahara’nın süvarileri, Atlas Dağları’nın korkusuz erleri ve Fransız-Amerikan Haçlısını, Hafter, Sisi ve Butefllika gibi irtidat ehli cücelere karşı duran Ömer Muhtar’ın torunları; Müslüman ümmetinin parlak yüzünü temsil eden İslami Mağrib’deki cihat aslanlarını Allah mükafatlandırsın.


İşte onlar, Hicret’in çok fena bir iş gibi gösterilmesine, Ribat’ın yalnızlığına aldırmadan on yıllardır sabırla sebat etmektedirler; Müslüman topraklarına yapılan Haçlı saldırılarına Mücahit kardeşleriyle beraber tek bir saf halinde göğüs germekteler; kalpleri bir araya getirmekteler, safları birleştirmekte ve sıklaştırmaktalar, bu şekilde tüm dünya Müslümanlarına izlenilmesi gereken bir örnek teşkil etmekteler. Ümmetleri için endişe duymakta ve onları tekfir etmek ve kanlarını helal görmek yerine onun dinine tekrar dönmesi için ona hikmetle rehberlik etmektedirler. Allah’ın bereketiyle düşmana zarar veren darbeler vurmakta ve onların saflarına ciddi kayıplar verdirmekteler.


Ya Allah, onları senin sevdiğin ve razı olduğun şeylere ilet. Hak yolunda ayaklarını sabit kıl zira onları bu yol üzere sen seçtin. Günahlarını affet ve hatalarını görmezden gel. Onları yardımın ve zaferlerinle bereketlendir ve senin izninle onları Endülüs’ün özgürleştirilmesine memur kıl.


İslami Mağrib’deki Müslüman Ümmetimiz, Abican’dan Ougadogou ve Timbuktu’ya ve Atlas’ın zirvelerine, Shinqeet’den Seva’ya; Fransız küffarı bir kez daha geldi, dedelerinizi katleden, topraklarınızı işgal eden ve atalarınıza işkenceler eden aynı Fransız geri geldi. O halde tıpkı dedeleriniz gibi ayağa kalkın ve yiğit adamlar olun. Fransızlara gelecek kuşaklarda dahi birbirlerine anlatacakları acı bir ders verin.


Tüm dünyadaki Müslüman Ümmetimiz! İslami Mağrib’deki erdemli evlatlarınızı yüz üstü bırakmayınız. Onlara elinizden nasıl geliyorsa öyle destek olunuz, onlar nasıl sizin kılıcınız ve kalkanınızsa siz de onların hamisi olunuz.

Doğu Afrika

Doğru Afrika’da, İslam’ın cesur evlatları Kenya’nın, Tanzanya’nın, Somali’nin, Etiyopya’nın, Uganda’nın ve diğer memleketlerin Müslümanlarını Haçlı saldırılarına karşı korumaktadırlar. Amerika liderliğindeki Haçlılar, onlara karşı birlik oldular. Allah’ın bereketiyle Mücahitlerin ayakları sabit, Ümmeti Cihat için harekete geçirmekteler, insanları davet etmekte ve yararlı ilimleri yaymaktalar, fakirin ve güçsüzün acılarını hafifletmek için çalışmaktalar ve kabileleri Cihat bayrağı altında tek saf olarak birleştirmekteler. Tüm dünyadaki Mücahitlere olan sadakatlerini ilan etmektedirler.


Ya Allah, onların ayaklarını sabit kıl. İnanan kullarına vaat ettiğin zaferle onları bereketlendir. Onları senin sevdiğin ve razı olduğun şeylere ilet. Yollarında tökezlemekten ve günahlardan onları muhafaza et. Günahlarını affet ve salih amellerini kabul et. Onları rehberlerin liderleri kıl, onlara merhamet duygusunu ver. Onları müjdeciler yap. Dinine, Kitabına ve inanan kullarına onların elleriyle zafer nasip eyle.

Yemen

Yemen’de -iman ve hikmetin ikamet ettiği yer, cihad ve zafer kaynağı, mukavemetin ve onurun diyarı- İslam’ın aslan yürekli adamları Amerikan-Safevi müttefikliğine karşı koymada cesur bir duruş sergilediler.


Amerikalılar onları havadan bombalıyor ve karada Suud ailesinden Körfezin Rafızilerine ve “Amerikan rablerinin kulları olan” paralı askerlerin ve mürted hükümetlerin –Amerika’nın köleleri- kuvvetleriyle çarpışmanın bedelini ödüyorlar. Zor durumlarına rağmen, Allah’ın izniyle onların ayakları sabittir. Allah yolunda savaşmaktalar, Rasulullah’ın (sav) şeriatını müdafaa için Ümmeti teşvik etmekteler, İki Kutsal’ın mekanını işgal etmek isteyen Safevilerin planlarını bozmaktalar, neo-Haricilere direnmekteler ve Ümmete ve onun insanlarına imkanları dahilindeki her şekilde hizmet etmek için uğraşmaktadırlar.


Ya Allah, onlara yardımınla arka çık. Onları senin sevdiğin ve razı olduğun şeylere ilet. Onlara müşrikleri Arap Yarımadasından çıkartmaları, neo-Safeviler’in hırslarını engellemeleri ve topraklarını Amerika’nın ajan ve hizmetkarlarından temizlemeleri için yardım et.

Hint Alt Kıtası

Allah’ın izniyle Hint Alt Kıtasında cihat ateşi bir kez daha, zafere giden yolu aydınlatmak üzere tekrardan yakıldı. Bu ateşi bizim gözümüzde hak üzere olan, ruhlarını, mallarını ve ellerindeki bütün her şeyi İslami yönetim tekrar bu topraklara hâkim olsun, Hint Alt Kıtasının Müslümanları Hinduların ve milyonlarca Müslümanın fedakarlıklarını zayi eden ve onların topraklarını ve insanlarını Batı’ya satan, Müslüman topraklarını Batılı Haçlı saldırılara bir başlangıç noktası olarak sunan laik hükümetlerin cürümlerinden azat edilsin diye feda eden bir gençlik yaktı.


Ya Allah, onların fedakarlıklarını kabul et. Onlara yardımınla arka çık. Onlara sabır ver, ayaklarını sabit kıl. Onlara küffara karşı zafer nasip eyle.

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.