'Ellerinden gelse bizi de Menderes gibi darağacına çıkaracaklar'

'Ellerinden gelse bizi de Menderes gibi darağacına çıkaracaklar'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Akhisar mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Akhisar mitinginde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Ellerinden gelse bizi de Menderes gibi darağacına çıkaracaklar"

360'ı aşkın vekile sahip olan iktidar partisini kapatmaya kalktınız, başaramadınız, başaramayacaksınız. Ben Marmaris'ten İstanbul'a geliyorum. Bay Kemal saat 23 17'de Atatürk Havalimanı'nda ve tanklar var orada onbinlerce insan Atatürk Havalimanı'nda. Ama Bay Kemal Bakırköy Belediyesi'nde. Siz korkaksınız, korkaklar zafer anıtı dikemez. 16 saatte darbe girişimini bitirdik, mesele bu. Bugün Türkiye'yi yeni yönetim sistemine kavuşturmanın gayreti içerisinde olduğumuz bugünlerde aynı ekibi çok daha geniş ittifakla karşımızda görüyoruz. Ellerinden gelse bizi de Menderes gibi dar ağacına çıkaracaklar.

"İnce yalan konusunda iyi yetişmiş"

İnce Cumhurbaşkanı adayı olunca Bay Kemal Muharrem gel gel diyor, genel başkan kendisi aday olmuyor, aday gösterdiği şahsı çağrışına bak, işi küçümsüyor. AK Parti'yi kurarken Pensilvanya'ya gittiğimi söylüyor, İnce sana nasihatte bulunayım, sen siyasette daha çok çıraksın, siyaset dürüstlük ister. İnce, Pensilvanya'ya giderek AK Parti'yi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerek, böyle bir şey söz konusu değil, ispat etmezsen namertsin. Biz istişarelerimizle birlikte sadece haktan ve halktan aldığımız izinle yola çıktık. Yanımda olanlar varmış cevabı verdim, hadi açıkla, ben kiminle gittim Pensilvanya'ya ? Açıklamazsın namertsin. İnce yalan konusunda genel başkanının yanında iyi yetişmiş.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.