Erdoğan: 2023 seçimlerine çok daha büyük bir vizyonla çıkacağız

Erdoğan: 2023 seçimlerine çok daha büyük bir vizyonla çıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Yalova il kongrelerinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Yalova il kongrelerinde konuştu.

Ankara'dan canı bağlantı gerçekleştiren Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Rahmetli Menderes'in öncülüğünde milletimizin değerlerine dayalı çok partili siyasetle, ellerinden kayıp giden tek parti dönemine hala özlem duyanlar olduğunu biliyoruz. AK Parti'nin 18 yıllık iktidarında Türkiye'yi demokraside ve ekonomide getirdiği seviyeyi görmemek için gözlerini kapatanları, kalplerini karartanları da biliyoruz. AK Parti'nin 81 ilin her karışında yatırımlarının, eserlerinin izi olduğu gerçeğinin üzerini örtmeye çalışanları da biliyoruz.

Vesayetin, terör örgütlerinin, darbecilerin oyunlarını boşa çıkartarak, tuzaklarını bozarak büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını sürdürüyoruz. İktidarı perde gerisinde yazılan senaryolarla elde etmeye çalışanların milli irade düşmanlığının sebebi budur. Alamadıkları yetkinin gaspla kendilerine takdimini bekleyenler daha çok beklerler.

Yakın tarihimizin köklü yönetim reformunu yaparak bu yolu tamamen kapattık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde milletin yarısından fazlasının desteğini alamayana milletin yönetimi teslim edilemez. Biz milletimizin karşısına 18 yıllık hizmet ve eser müktesebatımızla çıkıyoruz. 2023 hedeflerimizle çıkıyoruz, 2053 vizyonumuzu, 2071 hayallerimizi konuşuyoruz.

Şu dönemde sadece salgınla mücadele etmekle kalmıyor, küresel, siyasal ve ekonomik sistemin en üstüne çıkarmak için hazırlık yapıyoruz. Varsa bizimle rekabet edecek birileri her türlü yarışa hazırız. Yalan ve iftira üzerine kurulan polemiklerle milletin enerjisini heba edenlere eyvallahımız olmayacaktır.

(Geçmiş seçimlerdeki sloganları sıraladıktan sonra) İnşallah 2023 seçimlerinde milletimizin karşısına çok daha büyük bir vizyonla, çok daha büyük bir heyecanla çıkacağız. Biz milletin bağrından çıkmış, sadece millete borcu olan bir partiyiz."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.