Erdoğan: Birçok uluslararası düşman pusuda bekliyor

Erdoğan: Birçok uluslararası düşman pusuda bekliyor

Erdoğan 'Düşmanlarımızın isimlerini saysak çok ciddi uluslararası krizle karşı karşıya kalırız' ifadesini kullandı.

Türkiye tarihinin dönüm noktalarından biri olarak hafızalara kazınan 15 Temmuz darbe girişiminin 1.yıl dönümünde gerçekleştirilen anma törenleri devam ediyor. Ankara'daki törenlerin merkezi olan TBMM'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşma yaptı.

'İSİMLERİNİ SAYSAM, ULUSLARARASI KRİZLE KARŞILAŞIRIZ'

"-15 Temmuz bize göstermiştir ki devlet olarak, millet olarak da güçlü olmak zorundayız. Eğer güçlü değilsek bize bir tek gün bile yaşama hakkı vermeyecek o kadar çok düşman pusuda bekliyor ki isimlerini tek tek saymaya kalksam çok ciddi uluslararası krizle karşılaşırız"

"-Darbeci soysuzlar da onları üzerimize salanlar da bundan sonra rahat yüzü göremeyecekler. Türk milleti mücadeleye alışkındır. Tarih boyunca bedelini ödemediğimiz hiçbir kazancımız olmamıştır. Zayıf düştüğümüzü sanarak bir sırtlan gibi üzerimize saldıran ama bu hastanın hala dimdik ayakta olduğunu görünce süklüm püklüm geri çekilenler de yaptıklarının bedelini ödemeye hazır olsunlar. Atalarımızın dediği gibi 'Keser döner sap döner gün olur hesap döner.' İnşallah o gün yakındır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.