Erdoğan Bosna Hersek'e gitti

Erdoğan Bosna Hersek'e gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'da yaşayan Türklerle buluşmak için Bosna'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Ankara Valisi Ercan Topaca ve bazı ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Bosna Hersek'e gitti.

Erdoğan, çalışma ziyareti kapsamında, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) 6. Olağan Genel Kurulu'na ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nin kendisine vereceği fahri doktora için düzenlenecek törene katılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.