Erdoğan: CHP sayesinde bölücü terör örgütünün belirlediği isimler Meclis'te yer alacaklar

Erdoğan: CHP sayesinde bölücü terör örgütünün belirlediği isimler Meclis'te yer alacaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları toplantısında konuşuyor. 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamada bulunan Erdoğan, "CHP sayesinde bölücü terör örgütünün belirlediği isimler Meclis'te yer alacak" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"CHP'nin sayesinde Bölücü Terör Örgütü'nün belirlediği isimler Meclis'te yer alacaklar. Memleketini seven her CHP'li vatandaşı partisinden hesp sormaya davet ediyoruz. Türkiye'nin en eski partisini Batı'daki bir avuç marjinalin oyuncağı haline getirenlerden millet hesap soracaktır."

"16 Nisan ve 24 Haziran'da demokrasiyi sadece canımızla kanımızla gerçekleştirmediğimizi sandıkta da gösterdik.  Bu seçimlerle yeni yönetim sistemini hayata geçirdik, yeniden hayırlı olsun. Pazartesi inşallah yemine ederek görevi başlıyoruz. Pazartesi günü yayınlayacağımız kararname ile bakanlıkları kuruyor ve kabinemizi açıklıyoruz. Elbette bu sistemin oturması belli bir zaman alacaktır. İlk etapta bakanlar, bakan yardımcıları, genel müdürler düzeyine kadar çalışarak bir noktaya kadar getirdik."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.