Erdoğan: Cumhuriyet tarihinde yapılanları 10'a katladık

Erdoğan: Cumhuriyet tarihinde yapılanları 10'a katladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantı ile partisinin gençlerle düzenlediği "Babalar Günü" etkinliğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile partisinin gençlerle düzenlediği "Babalar Günü" etkinliğine katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmada öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Sizlerle her bir araya gelişimizde kendi gençliğimizin heyecanları ve hatıraları gözümüzde canlanıyor. Adeta enerjimiz tazeleniyor.  Bizim neslimiz gençliğinde ülkemizi ve dünyayı değiştirme ideali ile yaşamış, bu uğurda nice büyük mücadelelere girişmiştir.  Hamdolsun pek çok alanda sadece kendimizin değil bizden önceki nesillerin gençlik hedeflerini hayallerini hayata geçirme şerefine nail olduk. Bu tecrübeyle sizlere de tüm insanlık için büyük hayaller kurmanızı, onların peşinden azimle gitmenizi tavsiye ediyorum.

Büyük değişimler, fetihler hep bir hayalle başlar. Kararlıysanız kendinizi hayatın her alanında en iyi şekilde yetiştirmeniz gerekiyor. Bizi hayata ve davamıza sarılmak için motive eden unsurlar ile sizlerin motivasyon kaynakları arasındaki farkı da görüyoruz. Ülkemizin de sadece birkaç nesilde böylesine değişimi yaşamış olması sizlerin sorumluluğunu artıyor. Ülkemize son 19 yılda kazandırdığımız güçlü yatırım ve hizmet alt yapısı sayesinde gençlerimiz işte bu zorlu geleceğe hazır hale getirmiştir. 

Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamını 3’e, 5’e, 10’a katlayarak ülkemizi 2023 hedeflerinin eşeğine getirdik. Sizlerden de ülkemizi büyük ve güçlü Türkiye’nin sembolü olarak görmüş olduğumuz 2053 vizyonuyla buluşturmanızı bekliyorum.

“Sizi böyle dimdik ayakta gördükçe biz de çok iyiyiz” diyen gence “Yıkılmadık ayaktayız” yanıtını verdi.

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.