Erdoğan: Ekonomide en zoru geride bıraktık

Erdoğan: Ekonomide en zoru geride bıraktık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Geçtiğimiz hafta MKYK toplantısında da söyledik, yaşadığımız coğrafyada her yılımız mücadele ile geçti."

"Döviz kurundaki dalgalanama gibi tatsız hadiseleri önümüze çıkan çakıl olarak görüyoruz. Kısa sürede bunu geride bırakacağız. Tedbir paketi ile döviz kurunun üzerindeki köpüğü almıştık, enflasyon üzerindeki köpüğü de alacağız. Yeni ekonomi programında istihdamı önceliklerimizin en başına koyduk. Ekonomide en zoru geride bıraktık."

"CHP'nin başındaki zat, herkese tehditler savuruyor. Bay Kemal, yarın 2000 civarındaki muhtarımla bir arada olacağım. Muhtarlarla nasıl bir arada olunurmuş sana da bunu göstereceğim."

"Bunlar siyasi eşkıyalık yapmaya özen gösterdi. Millet adına hesap sormakla mafyacılık oynamayı birbirine karıştırdılar. Güya helalleşme diyerek çıktıkları yolda az gittiler uz gittiler, vara vara tek parti faşizmine geri döndüler."

"Utanmadan sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, meydanlara döküleceklermiş. Siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? Nereye dökülürseniz dökülün, 15 Temmuz'da sokağa dökülenlere bu millet nasıl dersini verdiyse, siz de dökülün siz de aynı dersi alırsınız."

"Bizler Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız, gideceğiniz yere kadar sizi kovalarız. Karşımızdaki yamalı bohça ittifakını, kardeşlik siyasetimizle yine boşa çıkaracağız."

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum