Erdoğan: Ekonomik bir savaştayız, yastık altı dövizlerinizi bozdurun

Erdoğan: Ekonomik bir savaştayız, yastık altı dövizlerinizi bozdurun

'100 Günlük Eylem Planı'nı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ekonomik savaş içerisinde olduğunu, döviz ve altınların bozdurulması gerektiğini ifade etti.

'100 Günlük Eylem Planı'nı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim dışında 1000'den fazla projenin mevcut bütçeyle yapılacağını söyledi. Musul ve Basra başkonsolosluklarının yeniden açılacağını duyuran Erdoğan, Türkiye'nin ekonomik savaşta olduğunu ifade ederek vatandaşa döviz ve altınlarını yastık altından çıkarma çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda, Cumhurbaşkanlığı ile 16 Bakanlığın önümüzdeki 100 gün içinde gerçekleştireceği icraatları tanıttı.

İlk 100 gün içinde tamamlanacak proje sayısının 1000'in üzerinde olduğunu belirten Erdoğan, "Biz bunlardan daha önemli ve öncelikli gördüğümüz 400'üne programda yer verdik. 46 milyar liralık bütçeyle harekete geçirilecek 400 proje yeni dönemin ateşleyici gücü olacaktır" dedi.

Türkiye'nin ekonomik bir savaşla karşı karşıya kaldığını ifade eden Erdoğan, çağrıda bulundu: "Bu savaştan da galip çıkacağız. Yastık altından dövizlerinizi, altınlarınızı çıkartın, TL'ye dönüştürün. Yerli, milli direnişinizi tüm dünyaya karşı ortaya koyun. Ben milletime inanıyorum. Biz milletimize daha önce de çağrı yaptık. Milletimiz adım attı ve o iş orada bitti."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.