Erdoğan: En kısa sürede enflasyonu kontrol altına alıp fiyatları düşüreceğiz

Erdoğan: En kısa sürede enflasyonu kontrol altına alıp fiyatları düşüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, En kısa sürede enflasyonu kontrol altına alarak raflardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz" dedi.

2021 Unesco Ahi Evran Anma Yılı – Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:

"Bugün adına toplam kalite denen uygulamalar, ahiler tarafından zaten asırlardır kullanılıyor. Modern dünyanın son yüzyılda keşfettiği çareler bizim ahi nizamnamelerinde asırlardır yazılı bulunmaktadır."

"Ahi olmak için öncelikle çalışmak ve bir meslek sahibi olunması gerekir. Ahi Evran'ın da deri ustası olduğu bilinmektedir. Türkiye'de ailesinde esnaf olmayan neredeyse kimseyi bulamazsınız. Bugünkü büyük şirketlerimizin kökleri de esnaflıktan gelmektedir."

"2 yıldır dünyaya ağır darbe vuran salgın bizi de etkiledi. Bu süreçten etkilenenlerin başında esnaf ve ticaret erbabımız geliyor. Ağustos sonu itibariyle 2021 yılında 140 bin esnaf ve sanatkara faiz indirimli kredi temin edildi. Kredi ödemeleri ertelendi."

"Türkiye ve milletinin felaketinden kendine iktidar çıkarmaya çalışanların utanması olmadığını hep birlikte görüyoruz."

"Aldığımız tedbirler ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar sayesinde dünyanın en yüksek büyüme rakamlarına biz ulaştık."

"En kısa sürede enflasyonu kontrol altına alarak raflardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz."

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum