Erdoğan: Filmiyle, dizisiyle ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor

Erdoğan: Filmiyle, dizisiyle ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Adana, Hakkari, İstanbul, Manisa, Malatya Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Adana, Hakkari, İstanbul, Manisa, Malatya Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan, ailenin önemine dikkat çektiği konuşmasında "Filmiyle, dizisiyle, müziğiyle ve nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor" dedi. Erdoğan, "Biz kadınlarımızın iş hayatında yükselirken de ailelerine sahip çıkmayı sürdürebileceklerine yürekten inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Kadınlarımız iş hayatında her alanda bu dönemde etkinlik kazandı. Kadınların iş gücüne katılımı yüzde 31'i geride bıraktı. Türkiye'nin en büyük kadın örgütlenmesine sahip partisi olarak, kadınların nerede bir talebi varsa hepsine kulak verdik."

"Mızrak çuvala sığmıyor. Bu bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Kale içeriden fethedilir. Biz kadınlarımıza kendimizi en iyi şekilde anlatır, gönlünü kazanırsak diğer aile fertlerini de kendiliğinden saflarımıza çekmiş oluruz." 

"Batı'da ailenin çöküşü, kadının metalaştırılıp bu kutlu vazifeden uzaklaştırılmasıyla başladı. Aynı oyunu bizim de üzerimizde oynamaya çalışıyorlar. Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle ve nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor."

"Biz kadınlarımızın siyasetle ve sivil toplum faaliyetiyle meşgul ourken aile içindeki görevlerini yürütebileceğine yürekten inanıyoruz. Biz kadınlarımızın iş hayatında yükselirken de ailelerine sahip çıkmayı sürdürebileceklerine yürekten inanıyoruz. Bazıları bunların birbirinin alternatifi gibi göstermenin gayreti içinde. Tabii bunlar Türk kadınını tanımıyor."

"Biliyorsunuz şahitliğini yaptığımız her nikahta en az 3 çocuk, mümkünse daha fazla çocuk tavsiyesinde bulunuyoruz. Nüfus artış hızımızın neredeyse yarı yarıya düştüğünü gördük. Nüfusumuz azalmaya dahi başlayabilir."

"Avrupa ülkeleri uzunca süredir bu tehditle karşı karşıya... Bu iş teşvikle, parayla, pulla olmaz. Nüfus avantajımızı sürdürmemizin yolu aileye sahip çıkmaktan geçiyor. Kadın elinin değdiği, kadın kalbinin adandığı hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur."

tlgrm.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum