Erdoğan: İsrail bir yalnızlığa doğru gidiyor

Erdoğan: İsrail bir yalnızlığa doğru gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralık ayının sonuna doğru belediye başkan adaylarının açıklanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Belediye başkan adayları

Pazar günü İstanbul'un kanaatlerini alacağız. Temayüllerden sonra bunların üzerinde çalışıp aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bazı illerin adaylarını da açıklayabiliriz.

Biden ile görüşme

Bu görüşmenin ana başlıklarını bir F-16 ile ilgili gelişmeler teşkil etti. Bu konuda Biden kendisinin olumlu bir bakış açısının olduğunun, kongreye her türlü teklifini yapmaya hazır olduğunu söyledi. İsveç konusundaki yaklaşımımız ve İsveç'le ilgili olarak bizim parlamentomuzun vereceği kararı önemsediklerini söylediler. Bizim parlamentomuzun dürüst bir yaklaşım içinde olduğunu, İsveç'in teröre karşı yaklaşımını kontrol altına alsın. Gazze konusunu Sayın Biden ile ele aldık. Buraya sizin müdahil olmanız gerekir dedik. Elimiz kolumuz bağlı durmayız, elimizden geleni yapacağımızı söyledik.

İsrail'in Gazze açıklaması

İsrail'den iyi niyet beklemek mümkün değil. Şu anda tüm dünyanın İsrail'e nasıl baktığını görmemiz lazım. İsrail bir yalnızlığa doğru gidiyor, İsrail'in bu yalnızlığı daha da artacak.

Eurofighter alımı

Eurofighter'larla ilgili görüşmeler sürüyor. Temenni ederiz ki bu görüşmeler olumlu seyreder.

wp.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum