Erdoğan: Kosova'daki operasyon ne ilk ne de son

Erdoğan: Kosova'daki operasyon ne ilk ne de son

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT'in Kosova'da düzenlediği operasyona değindi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan Kosova Başbakanı'na tepki göstererek, "FETÖ terör örgütünün bu mensuplarını bize veren istihbaratçıları, İçişleri Bakanını görevden almak tarihi bir hatadır" dedi.

"Kosova operasyonu ne ilk olacak ne de son"

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Kosova'daki son operasyon ne ilktir ne de son olacaktır. Buradan, Kosova Cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum. Ama Başbakana da 'Yazıklar olsun.' diyorum. Zira FETÖ terör örgütünün bu mensuplarını bize veren istihbaratçıları, İçişleri Bakanını görevden almak tarihi bir hatadır. Zira onlar görevini yaptı.

FETÖ nereye kaçarsa kaçsın soluğumuz enselerindedir. Bu hainlern hepsini Türkiye'ye hesap vermesi için buraya getireceğiz. Türkiye ve Türk milletinin bir daha 15 Temmuz gibi girişimler emaruz kalmaması için ne FETÖ'ye ne de benzerlerine asla izin vermeyeceğiz."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.