Erdoğan: Macron'un zihinsel tedaviye ihtiyacı var

Erdoğan: Macron'un zihinsel tedaviye ihtiyacı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

- Suriye'nin Irak sınırında terör devleti kurma gayreti var; Türkiye sınırlarının dibinde böyle bir terör bataklığına asla izin vermeyecek.

- Almanya'da bir camiye yapılan baskının adı düpedüz İslam düşmanlığıdır. Bunun benzerini Müslümanlar olarak biz Hıristiyanların mabetlerine yaptık mı? Yapmadık .Çünkü bizim cibiliyetimizde böyle bir anlayış yok. Ama bunların liderleriyle görüştüğümüz zaman 'Nasıl olur ya, olmaz böyle şey' derler. Bunlarda özgürlük, laiklik diye bir şey yok. Hep yalan. Yalan, yalan, yalan.

- Aliyev kardeşimle telefonda görüştüm. Şu anda Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Geri almaya başladılar.

- Türkiye bir yanda bölgesinde ve dünyadaki değişimin tam ortasında yer aldığı mücadeleyi sürdürüyor, bir yandan kalkınmayı sürdürüyor.

- Bölgemizdeki her krizin içinde kendimizi bulmamızın nedeni asırlardır gasp edilen haklarımıza sahip çıkma mücadelemizdir. Kimsenin toprağında gözümüz yok.

- Bu Macron denilen zatın İslam ile, Müslümanlar ile derdi ne? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İkide bir Erdoğan'la uğraşıyor.

- Güya özgürlüğün, laikliğin kalesi Fransa'da peygamberimizle ilgili karikatürlerin binalarda yansıtılması İslam düşmanlığıdır. Avrupa'daki her İslam düşmanlığının aynı zamanda Türk düşmanlığı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.