Erdoğan: Milletimiz geleceğini halen AK Parti'de görüyor

Erdoğan: Milletimiz geleceğini halen AK Parti'de görüyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin il kongrelerine canı bağlantılarla katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Birliğimizi ve beraberliğimizi hedef alan onca saldırıya rağmen milletimiz geleceğini hala AK Parti'de ve Cumhur İttifakı'nda görüyor."

"Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim dayanışmamızı, muhabbetimizi içlerine sindiremiyor."

"Gezi olaylarından itibaren nerede bir provokasyon varsa CHP'liler daima ön saflarda yer aldı."

"Biz parti olarak mevcut CHP yönetiminden oldukça memnunuz. Her gün pot kıran yönetimden de gaf ebesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan da oldukça memnunuz. Bizim sıkıntımız demokrasimiz adınadır, Türk siyaseti adınadır. Kendi siyasetimiz adına mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız."

"Partilerinde yaşanan istifalar nedeni ile bizi hedef alıyorlar. Oysa bugün kime sorsanız Atatürk'ün CHP'si ile Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin arasında isim dışında hiçbir benzerlik yok. Sizin kimlerle kol kol yürüdüğünüzü herkes biliyor."

tlgrm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.