Erdoğan: Otomobil piyasasında fiyatlar düşüyor, emlak piyasası da dengeye kavuşacak

Erdoğan: Otomobil piyasasında fiyatlar düşüyor, emlak piyasası da dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan konuşmasında, "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gerekli adımları yıl sonuna kadar atacağız" dedi. Konuşmasında enflasyonla mücadeleye de değinen Erdoğan, "Otomobil piyasasında fiyatlar düşüyor. Emlak piyasası da dengeye kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, "Halka hizmeti hakka hizmet gören bir anlayışla İnşallah yol ve dava arkadaşlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bir 5 sene daha ülkemize hizmet etme şerefine nail olduk" diyen Erdoğan, muhalefete eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti: "Seçimler aylar öncesinde neticelenmesine rağmen 28 Mayıs'ın Türk siyasetindeki artçıları sürüyor. Muhalefet cenahında ise hemen hemen her gün yeni bir skandal patlak veriyor. Pandoranın kutusu açıldıkça meydanlarda siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ortaya çıkanlar buz dağının sadece görünen yüzü. Asıl skandallar ortaya çıkmadı. Yani bu pilav daha çok su kaldıracaktır."

"Depremlerin unutulmasına izin vermeyeceğiz"

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Halkımız şu soruları merak ediyor. Kapısını çaldığınız her partiye bir bakanlık vaadiyle gittiniz. Terör örgütünün siyasi uzantısına ne vadettiniz. Seçim gecesi kazanıyoruz oyununu neden oynadınız. Devletimizin kurumlarını neden itibarsızlaştırmaya çalıştınız."

Konuşmasında deprem felaketine de değinen Erdoğan, "Depremlerin unutulmasına izin vermeyeceğiz. Depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanacak" dedi.

"Emekli maaşlarıyla ilgili açıklama"

Enflasyonla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Otomobil piyasasında fiyatlar düşüyor. Emlak piyasası da dengeye kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca, "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız" dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum