Erdoğan: Putin'le verimli bir görüşme gerçekleştirdik

Erdoğan: Putin'le verimli bir görüşme gerçekleştirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından "Mevkidaşım Putin ile verimli bir görüşme gerçekleştirerek Soçi’den ayrıldık." mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından "Mevkidaşım Putin ile verimli bir görüşme gerçekleştirerek Soçi’den ayrıldık." mesajını paylaştı.

Soçi'de Putin ile Erdoğan arasındaki zirve 2 saat 45 dakika sürdü ve görüşmenin en önemli gündem maddesi Suriye oldu.

İki lider, görüşme öncesi açıklama yaptı. Erdoğan, "Suriye'de barış Türkiye-Rusya ilişkilerine bağlı" dedi. Putin de, Suriye ve Libya konusunda iş birliğinin başarılı şekilde sürdüğünü söyledi.

Zirve sonrasında ise iki lider görüşmenin verimli geçtiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Basın toplantısı düzenlenmedi

Putin ile Erdoğan arasında gerçekleşen görüşme sonrasında basın toplantısı düzenlenmedi. İki lider arasındaki görüşmenin en önemli gündem maddesi Suriye konusuydu. Ancak görüşmeyle ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.