Erdoğan: Seçimler Haziran 2023'te

Erdoğan: Seçimler Haziran 2023'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet partilerinin erken seçim çağrılarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hala 'erken seçim erken seçim.' Olmayacak erken seçim" dedi.

Seçim için Haziran 2023 tarihini gösteren Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Kuruluşumuzdan bu yana girdiğimiz her seçimden birinci çıktık. İttifaklarda da yüzde 50'nin altına düşmedik. Şu anda muhalefet niye bu kadar yırtınıyor? Çünkü gelecekleri yerin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. AK Parti, dünya demokrasilerinde bu kadar uzun süre iktidarını koruyabilmiş istisnai örneklerin en başında geliyor.  İnşallah 2023 Haziran seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığını kazanarak hem Cumhur İttifakı olarak Mecliste çoğunluğu elde ederek rekoru çok daha ileriye taşıyacağız..  Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023...  15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi."

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.