Erdoğan: Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğiz

Erdoğan: Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğiz

Koronavirüsü atlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsü atlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İki doz Sinovac 3 doz da BionTech aşısı olduğunu belirten Erdoğan, "O sebeple rahat geçirdim. 4-5 günde negatife döndük. Cuma ile birlikte halkımla bütünleşeyim istedim. Pazartesi günü BAE’ye bir seyahatim olacak. Bu süreç içerisinde bitkinlik olmadı. Evimde çalışmalarımı sürdürdüm. Aşının çok faydası oldu, süreci çok rahat atlattım. Henüz eşim atlatamadı, tedbirler devam ediyor" dedi.

Elektrik faturaları

"Muhalefetin anlattığı yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Batı'da şu an elektrik fiyatları nerelerde doğalgaz fiyatları nerelerde? Biz vatandaşımızı rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti yaptık yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz"

"Dünyadan kopuk liderlik olmaz"

"Sürekli Ankara'dan gelen notlar var, o notları inceliyorum. Şu anda Rusya-Ukrayna krizi var. Bununla ilgili attığımız adımlar var. Görüşmeleri de yürütmüş olduk, Libya'da malum gelişmeler var. Orayı takip ediyoruz. Azerbaycan'la ilgili gelişmeler olumlu istikamette, onlar bizi mutlu ediyor. Dünyadan kopuk bir siyaset ve liderlik olmaz. Dünyayı da yakından takip ediyoruz"

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.