Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de

Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı 29 Ekim nedeniyle Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan Burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı.

29 Ekim törenine Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlar, yüksek yargı temsilcileri, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne şu ifadeleri yazdı:

"Bugün yürütülen zorlu ve destansı mücadelenizin ardından kurduğunuz Cumhuriyet'in 99'uncu yıldönümünü idrak ediyoruz. Bu tarihi günü, ülkemizin ilk yerli elektrikli otomobili olan Toggun üretim tesisinin açılışını yaparak taçlandırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Engellere aldırmadan içinde bulunduğumuz asrı, Türkiye Yüzyılı yapmak ve milletimizi hayalleriyle buluşturmak için mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

Ruhun şad olsun, Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de devlet erkanını ağırlayarak, tebrikleri kabul edecek.

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum