Erdoğan: Yoklukları, sefaleti, geri kalmışlığı tarihe gömdük

Erdoğan: Yoklukları, sefaleti, geri kalmışlığı tarihe gömdük

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye’de yoklukları ve sefaleti tarihe gömdük" ifadesini kullandı.

Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Galatasaray NEF Stadı'na düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında açıklamalarda bulundu.

Muhalefet partilerinin oluşturduğu 6’lı masaya tepki gösteren Erdoğan, “Birileri yuvarlak masanın etrafında dönedursun; biz sahayı akılla, samimiyetle, azimle, fedakârlıkla ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız. Yalan ve iftira siyasetinin üzerimizde oluşturduğu girdaba asla boyun eğmeden eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"insanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan, bu uğurda finanstan teröre her aracı kullanan küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. İnancımızdan, medeniyetimizden, tarihimizden, milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı başarıyla tamamlayacağız."

"Çoğu küresel krizlerden kaynaklanan sorunları çözebilecek kadroya sahip tek parti biziz. Muhalifler bile bu gerçeği dost ortamlarında dile getiriyor."

"Biz sadece son bir ayda İlk Evim İlk İş Yerim Kampanyası, Togg, Yusufeli Barajı, onlarca milyarlık toplu açılışlar ve uluslararası zirvelerle ülkemize nice eserler kazandırırken kendi aralarında tepişmekten başka siyaset ortaya koyamayanların takdirini milletimize bırakıyoruz."

"Türkiye kendi güvenliği için sınırları dışında belirlediği alanlarda her türlü tasarruf hakkına sahiptir. Bu hakkımızı kullanmamızın önüne kimse geçemez."

"Başlattığımız demokrasi ve kalkınma hamlesini adım adım ileriye taşıyarak, ülkemizin üzerinden vesayetin gölgesini nasıl kaldırdıysak, yoklukları, sefaleti, geri kalmışlığı nasıl tarihe gömdüysek, içeride ve dışarıda tertiplenen kumpasları nasıl bozduysak, terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkardıysak, inşallah 2023 ile ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız, çöpe."

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.