Erdoğan'dan Akşener'e: Sen ne terbiyeden muafsın ya

Erdoğan'dan Akşener'e: Sen ne terbiyeden muafsın ya

Mardin'de düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kente yapılan yatırımlardan bahsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, "Meral Hanım Denizli'de utanmadan, sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime 'terörist' dediğimden bahsetti. Utan utan. Sen ne terbiyeden muafsın ya" sözleriyle tepki gösterdi.

Mardin'de düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kente yapılan yatırımlardan bahsetti. "Teröristlerin destek verdiği HDP ile olmuyor" diyen Erdoğan, "Kayyuma devrettikten sonra Mardin'in çehresi nasıl değişti görüyorsunuz" diye konuştu.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Biz Mardin'e son 17 yılda 28 katrilyon liralık yatırım yaptık. Artuklu Üniversitesi'ni biz kurduk. Bu teröristlerin destek verdiği HDP ile olmuyor. Bunlar buralarda belediye başkanlığı yapmadı mı? Yaptıkları hizmet yok. Kayyuma devrettikten sonra Mardin'in çehresi nasıl değişti görüyorsunuz. Terör örgütünün desteklediği HDP'li belediyeler çukur kazdı, iş makineleriyle kanal açtılar. Vatandaşıma hayatı zehir ettiler."

"Ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Aynısını Meral Hanım da yapıyor. Meral Hanım dün Denizli'de utanmadan, sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime 'terörist' dediğimden bahsetti. Utan utan, asla ve kat'a. Sen ne terbiyeden muafsın ya. Şu anda avukatlarımı görevlendirdim. Benim işim yöneticilerle halkımla değil."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.