Erdoğan'dan Altılı Masa'daki krize ilişkin ilk değerlendirme

Erdoğan'dan Altılı Masa'daki krize ilişkin ilk değerlendirme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altılı Masa'da yaşanan krize ilişkin soruyu yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün İYİ Parti lideri Akşener'in Altılı Masa ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"O konuyla ilgili tabanıma, arkadaşlara ve Cumhur İttifakıyla aramızda bir karar aldık. Dedik ki bu konuyla ilgili ikinci bir gelişmeye kadar biz konuşmayalım. Bunlar eteklerindeki taşları döksünler. Eteklerindeki taşları döktükten sonra bir değerlendirmeyi biz Cumhur İttifakı olarak aramızda yaparız. AK Parti olarak da biz MYK'da MKYK'da gerekli değerlendirmeleri yaparız. Bu değerlendirmelerden sonra da kararımızı veririz.

Bizim dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok. Çünkü biz bunun böyle olacağını bunlar aylarca önce zaten söylemiştik, hatırlayın. 'Oturdular, konuştular ve dağıldır.' demiştik. Öyle oldu mu şu anda? Oldu. Ve bakın, biz can derdindeyiz, bunlar ise mal derdinde. Bu dağılmanın olduğu anda biz 110 kadar ilim adamıyla, partimizin yetkili bakanlarıyla toplantı halindeydik. Çünkü biz can derdindeyiz."

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum