Erdoğan'dan Suriye'de yeni operasyon sinyali

Erdoğan'dan Suriye'de yeni operasyon sinyali

Erdoğan, harekat önceliğinin, Türkiye'ye ve güvenli bölgelere sık sık yapılan saldırıların merkezi konumundaki alanlardan oluşacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 16.25'te toplandı. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. 

Erdoğan toplantının ardından basına açıklamalarda bulundu.

Öte yandan Erdoğan, Suriye'de yeni bir operasyon sinyali verdi.

Türkiye'nin güney sınırı boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturulmasının planlandığını duyuran Erdoğan, çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımlar atmaya başlayacaklarını ilan etti.

Ayrıca Erdoğan, harekat önceliğinin, Türkiye'ye ve güvenli bölgelere sık sık yapılan saldırıların merkezi konumundaki alanlardan oluşacağını söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, emniyet ve istihbarat güçlerinin hazırlıkları tamamlandığı zaman operasyonların başlatılacağı bildiriliyor. Önümüzdeki perşembe günü yapılacak Milli Güvenlik Kurulu toplantısında operasyona dair kararların alınacağı belirtiliyor.

Öte yandan Erdoğan "Ülkemizin güvenlik hassasiyetlerine saygı gösterenlerle kendi çıkarları dışında hiçbir derdi olmayanların ayrımını bu süreçte bir kez daha görecek, gelecekteki politikalarımızın referansı yapacağız." diye konuştu.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum