Esed askerlerinden keçi yavrusuna işkence

Esed askerlerinden keçi yavrusuna işkence

Suriye'den gelen görüntüler Esed rejimine bağlı unsurların bir keçi yavrusuna yaptığı muameleyi gözler önüne serdi.

Suriye'den gelen görüntüler insanların yıllardır karşı karşıya kaldığı muameleyi gösterirken ülkede bu tarz muameleler insanlarla sınırlı kalmıyor.

Bilindiği gibi Suriye'de Esed rejiminin adı işkenceler ve insanlık dışı muameleler ile anılmaktaydı. Rejime bağlı hapishanelerde esirlere yapılan işkencenin ileri boyutlara vardığı belirtiliyordu. Bölgeden gelen ifadeler ve görgü tanıklarının ifadeleri de bunu doğrular nitelikteydi.

Sosyal medyada rejim unsurlarının bir keçiye işkence ederken çekilmiş video görüntülerinin yayılması ülkede işkencenin vardığı boyutların görülmesi açısından iyi bir örnek. Görüntülerde yer alan rejim unsurları bir keçi yavrusuna "Beşar Esed'i övmesini" söyleyerek işkence ediyor.

 

Esed rejimine bağlı olan, bir milis olduğu düşünülen kişi kulağından tuttuğu keçi yavrusuna tokat atarak "Beşar Esed'i övmesini" söylerken, keçi yavrusunun acı içinde bağırdığı görülüyor. Bu kişinin çevresindeki diğer milisler de, oldukça keyif alıyor göründükleri işkenceye ortak oluyor.

Sosyal medyada yayılan görüntüler birçok kişinin tepkisini çekti. Keçi yavrusuna yapılan işkence insanlara yapılan işkencelerin varabileceği boyut hakkında endişelere sebep oldu.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.