Eski bakan Fakıbaba, AK Parti ve milletvekilliğinden istifa etti

Eski bakan Fakıbaba, AK Parti ve milletvekilliğinden istifa etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba, 2003 yılından bu yana AK Parti üyesi olduğunu ve AK Parti'de değişik makamlarda görev yaptığını hatırlattı.

Fakıbaba Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''2003'te üyesi oldugum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum.

Bu 20 yıl içerisinde çok degerli arkadaslarım oldu. Onlardan ayrıldıgım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayısıma uygun olmayan bazi kişilerle bundan böyle beraber olmayacagım için de mutluyum. Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifasıyla birlikte AK Parti’nin 287 olan sandalye sayısı 286'ya düşmüş oldu.

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum