"Fatih Altaylı denen mürted zındık için gereken yapılmalı"

"Fatih Altaylı denen mürted zındık için gereken yapılmalı"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kur'an ayetlerine hakaret eden Fatih Altaylı hakkında açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Fatih Altaylı'nın Kur'an ayetlerine yönelik hakareti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Saral sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "İslam'a ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı" ifadelerini kullandı.

Altaylı geçtiğimiz gün bir YouTube yayınında "Biz herhangi birimiz mezhebi aidiyetten dolayı mı oy veriyoruz? Veya bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz? Konuşulmaması gereken bir şey bu. Ama birileri CHP'yi sürekli olarak bu noktaya çekmek, burada değerlendirmek ve böyle bir içerisine sokmaya çalışıyor." şeklinde konuşmuştu.

Oktay Saral paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Fatih Altaylı denen insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı herhalde kendini Hollanda ya da Danimarka'da yaşadığını zannediyor... İslam'a ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı, aksi halde Müslümanların infialine sebebiyet verecek nahoş olaylar yaşanabilir. Ajan olarak bu ülkede Müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabi tutulmalıdır."

saral-altayli.jpg

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum