FBI'ın 'Clinton atağı' sürüyor, Trump'ın oyları yükseliyor

FBI'ın 'Clinton atağı' sürüyor, Trump'ın oyları yükseliyor

Hillary Clinton'ın rakibi Trump lehine bir nevi topa giren FBI'dan şimdi de Bill Clinton dönemi ile ilgili bir ifşaat geldi.

ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI), Hillary Clinton'ın eşi Bill Clinton'ın başkanlık görevindeyken vergi kaçakçısı Mark Rich'ı affetmesiyle ilgili belgeleri açıklaması seçim kampanyasının tansiyonunu yükseltti. 2001 yılında Bill Clinton tarafından af edilen Rich'ın eski eşi Demokrat Parti ve Hillary Clinton'a yüklü bağışta bulunmuştu.

1983 yılında İsviçre'ye kaçan Mark Rich uzun yıllar FBI'nin en çok arananlar listesinde yer almıştı. Hillary Clinton'un sözcüsü Brian Fallon, Twitter üzerinden yayınladığı mesajda zamanlama açısından belgelerin açıklanmasını garipsediğini belirtti.

TRUMP ÖNDE; YARIŞ KIZIŞTI

ABC News ve Washington Post gazetesinin ortak anketinde seçime bir hafta kala Cumhuriyetçi aday Donald Trump atağa geçerek rakibi Clinton'ın 1 puan önüne geçti.

Donald Trump, geçtiğimiz ay Demokrat rakibinin yaklaşık 10 puan gerisindeydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.