FETÖ çatı davası başladı

FETÖ çatı davası başladı

Fethullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 73 kişi hakkında çeşitli suçları içeren FETÖ çatı davası başladı.

FETÖ-PDY çatı davası kapsamında, elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 73 kişi hakkında açılan davanın ilk celsesine başlandı.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Kazım Avcı, Dilaver Azim, eski milletvekili İlhan İşbilen, Ali Çelik, Abdülkadir Aksoy, Alaeddin Kaya katılıyor. 


Hidayet Karaca 14 Aralık 2014'te gözaltına alınmış, 5 gün sonra da tutuklanmıştı

Yeni Şafak'ın haberine göre tutuklu sanıklardan Hidayet Karaca ile Silivri Cezaevinden telekonferans sistemiyle bağlantı kurulmak istendi ancak cezaevi görevlileri, Karaca'nın göz rahatsızlığı nedeniyle cezaevindeki sağlık merkezine götürüldüğünü ve ilerleyen dakikalarda hazır olacağını bildirdi.

İntihar eden Yarbay Ali Tatar

Salondaki mağdur ve müştekiler arasında Poyrazköy'de bulunan mühimmata ilişkin soruşturma sırasında ikinci kez gözaltına alınmak istenirken intihar eden Yarbay Ali Tatar'ın ağabeyi Ahmet Tatar, emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan ile 2002'de öldürülen yazar Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu'nun avukatı da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.