Fırat Kalkanı'na ikinci saldırı: 7 asker yaralandı

Fırat Kalkanı'na ikinci saldırı: 7 asker yaralandı

Genelkurmay'dan akşam saatlerinde yapılan son dakika açıklamasında askerlerin IŞİD'in attığı havan mermisi sonucu hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde düzenlenen saldırıda yaralanan yedi asker, Kilis Devlet Hastanesine getirildi. 

AA'nın haberine göre; Suriye'nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatında IŞİD'in havanlı saldırısında 7 asker hafif yaralandı. 

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, IŞİD'e karşı hudut güvenliğini artırmak ve koalisyon güçlerine destek vermek için Suriye'nin kuzeyine yönelik 24 Ağustos'ta başlatılan harekat devam ediyor.

Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde düzenlenen saldırıda yaralanan yedi asker, Kilis Devlet Hastanesine getirildi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Bazı kaynaklar bugün gerçekleşen ve 3 askerin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan saldırı gibi bu saldırının da Esed rejimi tarafından yapıldığını iddia ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.