Fuat Avni, Erdoğan'ın Yaveri Miydi?

Fuat Avni, Erdoğan'ın Yaveri Miydi?

Yazıcı, Erdoğan'ın en yakınında görev yapan isimlerden biriydi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden biri olan Başyaver Albay Ali Yazıcı da, 15 Temmuz akşamı darbe girişimi yapan cunta operasyonu kapsamında tutuklandı.

Yazıcı'nın darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte Marmaris'te değil, Ankara'da olduğu belirtildi. 

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın kaçırılmasında  Albay Yazıcı'nın da sorumlu tutulduğu dile getirilen iddialar arasında. Yazıcı'nın, "darbe girişimi yapan cuntacılarla iritibatlı isimler listesi" kapsamında gözaltına alındığı, sorgusu yapıldıktan sonra durumunun netleşeceği bildirildi.

Bu arada Ali Yazıcı'nın sosyal medyada Fuat Avni adıyla paylaşım yapan kişi olduğu ileri sürüldü. Fethullah Gülen yanlısı Fuat Avni hesabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'yle ilgili kulis bilgilerini sızdırıyordu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.