Gazze'de 8 İsrail askerinin daha öldüğü açıklandı

Gazze'de 8 İsrail askerinin daha öldüğü açıklandı

İsrail ordusu Gazze'de ölen asker sayısını güncellerken, Kassam Tugayları bu rakamın gerçeği yansıtmadığını ifade ediyor.

İsrail ordusu tarafından Pazar sabahı yapılan açıklamada Gazze'de devam eden çatışmalarda aralarında subayların da bulunduğu 8 askerin öldüğünü bildirdi.

Ordu kaynakları tarafından yapılan açıklamada 27 Ekim'de Gazze Şeridi'ne yönelik başlatılan kara işgalinde şu ana kadar ölen İsrail askerlerinin sayısının 158'e yükseldiği ifade edildi.

7 Ekim'den bu yana ölen İsrail askerlerinin sayısı ise ordu kaynakları tarafından 486 olarak güncellendi.

Ancak İsrail'in Gazze'deki kayıplarına dair açıkladığı veriler Filistinli direniş gruplarının açıkladıklarından çok daha az.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada İsrail'in Gazze'de verdiği kayıpların açıklananlardan çok daha fazla olduğu belirtildi.

Filistinli gruplar İsrail güçlerine karşı başta Gazze'nin kuzeyindeki Cebeliye bölgesi olmak üzere yoğun bir direniş gösteriyor.

Kaynak: Mepa News

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.