Gazze'de Siyonist vahşet 73 binden fazla can aldı

Gazze'de Siyonist vahşet 73 binden fazla can aldı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 73 bini aştığı bildirildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin sayısı artıyor.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasında, bölgedeki hastanelere son 24 saatte İsrail saldırılarında hayatını kaybeden 6 kişinin naaşlarının ulaştığı bildirildi.

Ayrıca, daha önceki saldırılarda can veren 1 kişinin daha cenazesine ulaşıldı.

Böylece 7 Ekim 2023'ten bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 73 bin 3'e yükselmiş oldu. Saldırılarda 173 bin 252 kişi de yaralandı.

İsrail ordusu ve siyasi otorite her ne kadar saldırıların Hamas'ı hedef aldığını öne sürüyor olsa da açıklanan veriler ve görüntüler ışığında yapılan değerlendirmelerde, İsrail'in bölgede sivilleri doğrudan hedef aldığı anlaşılıyor.

Kaynak: Mepa News

wp.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.