Gazze'deki Siyonist vahşette can kaybı 31.045'e yükseldi

Gazze'deki Siyonist vahşette can kaybı 31.045'e yükseldi

Gazze'ye yönelik devam eden İsrail saldırılarında can kaybı artmaya devam ediyor.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, devam eden İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerle ilgili güncel verileri paylaştı.

Sağlık Bakanlığı'nın Pazar günü yaptığı açıklamada 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 31.045'e yükseldiği belirtildi.

Açıklamada yaralı sayısının ise 72.654 olduğu ifade edildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında binlerce kişinin yıkılan binaların enkazı altında kaldığı ifade ediliyor. Bu rakamın ise şu an için 10.000 civarında olduğu tahmin ediliyor.

mousa-salem-17100616094651.jpeg
6 yaşındaki Fadi el Zent, Gazze'nin kuzeyindeki Kemal Udvan Hastanesi'nde açlıkla mücadele ediyor.

Açlıktan ölenlerin sayısı 25 oldu

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref Kudra tarafından dün yapılan açıklamada Gazze'de açlık nedeniyle ölenlerin sayısının 25'e yükseldiği ifade edildi.

Açıklamada daha önce 23 olan vefat sayısının 2 aylık bir bebek ile 20 yaşındaki bir kızın şiddetli açlık ve susuzluktan ölmesi sonucu 25'e yükseldiği belirtildi.

Kaynak: Mepa News

uyg.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.