Gazze'deki Siyonist vahşet Üsküdar'da lanetlendi

Gazze'deki Siyonist vahşet Üsküdar'da lanetlendi

Gazze Dayanışma Platformu'nun çağrısıyla gerçekleşen Filistin'e destek mitingine çok sayıda kalabalık grup katıldı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 205 gündür devam eden saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 34.000'i geçti.

Tüm uluslararası çağrı ve baskılara rağmen İsrail'e ait savaş uçakları Gazze'yi gelişigüzel şekilde bombalamaya ve sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Gazze'de yaşanan İsrail katliamlarına karşı durmak ve saldırıları lanetlemek için bugün Gazze Dayanışma Platformu tarafından organize edilen yürüyüşe çok sayıda kişi katıldı.

Eyleme katılan kalabalık Fıstıkağacı'ndan Üsküdar Meydanı'na yürüdü.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Gazze Dayanışma Platformu adına söz alan Necmettin Irmak, Gazze halkının ortaya koyduğu onurlu tavrın tüm insanlık için dirilişe vesile olduğunu ifade etti.

"7 Ekim’de başlayan ümmet baharı nisan yağmuru altında Üsküdar’da sürüyor. İnsanlığın üstündeki ölü toprağını üzerinden atan Kassam Tugayları’na selam olsun. 7 Ekim ümmet için olduğu kadar insanlık için de büyük bir dirilişe vesile olmuştur. Üniversitelerdeki eylemler bunun göstergesidir!

Sadece Gazze’nin direnişi sadece Gazze’nin değil bütün insanlığın direnişidir. Allah, bu onurlu direnişte bizimledir. Allah’ın desteklediği ordular zafere ulaşacaktır. Bu direniş ümmetten insanlığa doğru evrildi ve bugün büyük bir intifada dünyanın her yerinde yükseliyor.

Kardeşler 200 günden fazladır Gazzelilerin direnişi devam ediyor. O günden beri bizler de direnişe elimizden gelen desteği sunuyoruz. Meydanlarda Gazze ile birlikte direniyoruz. Gazze ve Kudüs özgürleşinceye kadar da direnişi sürdürenlerle beraber olacağız. Gazze’deki direniş basit bir insan hakları mücadelesi değil hak ve batıl mücadelesidir. Hakkın destekçileri de Hamas ve Kassam’ın, Gazze halkının yanındadır. Bütün bir insanlık için direnen Hamas’ı da bu vesileyle tekrar selamlıyoruz.

Yapılan açıklamaların ardından edilen toplu dua ile birlikte eylem sonlandırıldı.

g1.jpg

g2.jpg

g3.jpeg

g4.jpeg

g5.jpeg

g6.jpeg

g7.jpeg

g8.jpeg

Kaynak: Mepa News, Haksöz Haber

wp.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.