Gözler Kabine Toplansı'nda: Yeni kararlar bekleniyor

Gözler Kabine Toplansı'nda: Yeni kararlar bekleniyor

Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda.

Gözler bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması planlanan toplantıda, tedbirlerin vaka sayılarına yansıması, yeni tedbirlere ihtiyaç duyulup duyulmadığı, mevcut tedbirlerin ne zamana kadar devam edeceği gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

Yeni göreve atanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Kabine toplantısına ilk kez katılacak isimler.

Toplantıda koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler ve sonuçları, aşı tedariği, yerli aşı çalışmaları ve aşı takvimi konularının yanı sıra Irak'ın kuzeyine düzenlenen operasyon başta olmak üzere ülke gündemindeki çeşitli konuların ele alınacağı tahmin ediliyor.

Kabine toplantısı ne zaman?

Son gerçekleştirilen Kabine Toplantısı 13 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenmiş ve 2 saat 45 dakika sürmüştü.

Kabine Toplantısı'nın bugün (26 Nisan) gerçekleşmesi planlanıyor.

Yeni tedbirler açıklanacak

Toplantı sonrasında mevcut tedbirlerle ilgili konuların yanında yeni birtakım tedbirlerin de açıklanması bekleniyor.

instabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.