"Hasan Akıncıoğlu'na ait iş merkezindeki yangını PKK bağlantılı örgüt üstlendi"

"Hasan Akıncıoğlu'na ait iş merkezindeki yangını PKK bağlantılı örgüt üstlendi"

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu'na ait iş merkezindeki yangını PKK bağlantılı örgütün üstlendiği belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu'na ait iş merkezindeki yangını PKK bağlantılı örgütün üstlendiği belirtildi.

PKK'ya yakın hesaplar tarafından öne sürülen bilgilere göre, örgüt bağlantılı "Halkların Birleşik Devrim Hareketi" isimli yapılanma, binayı kendilerinin kundakladığını öne sürdü.

Aktarılan açıklamada Akıncıoğlu'nun binasının "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bağlantılı olması ve AK Parti'nin finans blokunda yer alması sebebiyle" kundaklandığı iddia edildi.

ekran-resmi-2020-01-24-16-04-09.png

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi'nde, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu'na ait Antmarin İş Merkezi'nin çatı katında 21 Ocak'ta yangın çıkmıştı.

Bina yangın sonrası büyük ölçüde hasar görmüştü.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.