"Havuz medyasını kimse izlemiyor, herkes Fox izliyor"

"Havuz medyasını kimse izlemiyor, herkes Fox izliyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekilleriyle genel merkezde kahvaltıda buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekilleriyle genel merkezde kahvaltıda buluştu. Milletvekilleri, yeni partiden sistem revizyonuna, seçimden Cumhur İttifakı'na kadar eleştiri ve görüşlerini aktardı.

Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre, toplantının perde arkasında şunlar yaşandı:

"Kürtler için her şeyi yaptık"

Kürt meselesi konusunda da sitemde bulanan Erdoğan, 'Biz Kürtler için her şeyi yaptık. Kürt meselesi var demek bana, bize hakarettir. Türkiye meselesi vardır, Türkiye'yi bir bütün olarak ele almak gerekir. Ben Kürtleri ayırmadım' dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon tartışmalarına da değinen Erdoğan, 'Fuat Bey başkanlığında değerlendirme yapılıyor. İhtiyaç varsa değerlendirilir. Uygulamada eksiklikler varsa tespitlerimiz olursa değerlendiririz' dedi.

"Havuz medyası"

Kahvaltıya katılan milletvekillerinden "yandaş medya" eleştirisi de geldi. Bir milletvekili 'Havuz medyasını kimse izlemiyor, herkes Fox izliyor' dedi.

Öcalan mektubu

Milletvekillerinden seçimin yenilenmesinin hata olduğu yolunda eleştiri de geldi. '13 bin fark o şekilde kalsaydı İmamoğlu da rahat edemezdi, mağduriyet algısı da oluşmazdı" yorumu yapıldı. Bu arada bir milletvekili, 'Öcalan son anda CHP’ye oy isteseydi biz seçimi alırdık' diye espri yaptığı öğrenildi."

instabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.