Hindistan Esed rejimiyle ilişkileri güçlendirme arayışında

Hindistan Esed rejimiyle ilişkileri güçlendirme arayışında

Hindistan Dış İlişkilerden Sorumlu Devlet Bakanı Vellamvelly Muraleedharan, ilişkileri güçlendirme amacıyla Esed rejiminin önde gelen isimleriyle görüşecek.

Hindistan Dış İlişkilerden Sorumlu Devlet Bakanı Vellamvelly Muraleedharan, iki günlük bir ziyaret gerçekleştirmek üzere bugün Suriye'nin başkenti Şam'a gitti.

Hindistan'ın Şam Büyükeçiliğinden yapılan açıklamada, Muraleedharan'ın ziyaretinde Esed rejiminin önde gelen isimleriyle görüşeceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, yapılacak görüşmelerde, "Esed rejimi ile Hindistan arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmenin yolları üzerine verimli görüşmeler yürütüleceği" belirtildi.

Muraleedharan, Suriye'ye gerçekleştireceği ziyaret öncesinde yaptığı açıklamada, Hindistan'ın taraflar arasında ikili iş birliğini güçlendirmenin yanı sıra Esed rejimiyle güçlü ilişkiler kurmayı arzuladığını söylemişti.

Kaynak: Mepa News

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.