Hindistanlı üniversite rektörü: Arkadaşlarınızı bize şikayet etmeyin, öldürün

Hindistanlı üniversite rektörü: Arkadaşlarınızı bize şikayet etmeyin, öldürün

Hindistan'da bir üniversitenin rektör yardımcısı olan Yadav, üniversite öğrencilerinin kendisine arkadaşlarını şikayet için gelmemelerini, onları dövmelerini veya mümkünse öldürmelerini söyledi.

Uttar Pradesh kentinde yer alan Veer Bahadur Singh Purvanchal Üniversitesi'nin rektör yardımcısı Raja Ram Yadav, şoke edici sözleri okul tarafından düzenlenen bir etkinlikte söyledi.

Etkinlik sırasında konuşma yapan Yadav, "Eğer bu okulda öğrenciyseniz, bana asla ağlayarak, şikayet ederek gelmeyin" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Bunun yerine, eğer arkadaşlarınızla kavga ederseniz, onları dövün, mümkünse öldürün. Biz daha sonra icabına bakarız"

Konuşma ANI haber ajansı tarafından da yayınlanırken, Yadav, halihazırda suç oranının yüksek olan Uttar Pradesh'da gerçekleştirdiği konuşmasından ötürü eleştirilerin hedefi oldu.

Uttar Pradesh Bakanlar Kurulu üyesi Sidharth Nath Singh, Yadav'ın açıklaması üzerine yaptığı açıklamada "Bu yanlıştı. Yadav, böyle yorumlar yapamaz. Öğrencilere barışı öğretmeli. Böyle bir zihniyetin bu pozisyonunda kalmaya hakkı yoktur. Umarım hakkında gerekli adımlar atılır" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.