HÜDA PAR: Seçimlerde Erdoğan'ı destekleme kararı aldık

HÜDA PAR: Seçimlerde Erdoğan'ı destekleme kararı aldık

HÜDA PAR, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin kararını açıkladı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), bir süredir AK Parti ve MHP'nin başını çektiği Cumhur İttifakı ile müzakerelerde bulunuyordu.

Bugün partinin Divan Toplantısı sonrası açıklanan karara göre HÜDA PAR, Cumhur İttifakı'na destek verme kararı aldı.

Genel Başkan Yapıcıoğlu açıkladı

Açıklama HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Zekeriya Yapıcıoğlu, "seçim sürecinin milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

huda-par-secim.jpg

Yapıcıoğlu, seçimlerde cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını önceden belirttiklerini kaydederken, toplantıda seçim gündeminin ele alındığını söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, yapılan istişareler neticesinde, 2023 cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını dile getirdi.

Yapıcıoğlu, parlamento seçimlerinde alınacak karara dair görüşmelerin ise sürdüğünü, ancak net bir karar alınmadığını belirtti.

Kararın henüz Cumhur İttifakı'na parti olarak dahil olma anlamına gelmediğini ifade ederek, partinin ancak kendi kimliğiyle bir ittifak içerisine dahil olabileceğini ve buna ilişkin henüz bir karar alınmadığının altını çizdi.

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum