İçinde hamile kadın bulunan araca saldıran iki zanlıya ilk duruşmada tahliye

İçinde hamile kadın bulunan araca saldıran iki zanlıya ilk duruşmada tahliye

İstanbul Pendik'te içerisinde hamile kadın bulunan araca saldıran ve 20'şer yıl hapis istemiyle yargılanan sanıklar hakkında tahliye kararı verildi.

İstanbul Pendik'te içerisinde hamile kadın bulunan araca saldıran iki zanlı ilk kez hakim karşısına çıktı. Pişman ve üzgün olduklarını söyleyen iki zanlı için tahliye kararı verildi.

Baklavacılık yapan Hasan ve Hüseyin Sel kardeşler "Hasta olan annelerinin yanına gittiklerini, bu nedenle gergin olduklarını" söyledi. Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan ise ifadelerinde henüz doğmamış çocuklarının ve kendilerinin haklarını helal etmediklerini dile getirdi.

Kararını açıklayan mahkeme zanlılar için ilk duruşmada tahliye kararı verdi.

Zanlılar "kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma", "mala zarar verme" ve "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 20’şer yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

Olay 6 Temmuz'da E-5 karayolunda meydana gelmişti. Hasan ve Hüseyin Sel, trafikte kendilerine yol vermediğini iddia ettikleri araca, içerisinde hamile bir kadın olmasına rağmen saldırıda bulunmuştu.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.