"İçkiliydim hatırlamıyorum": İzmir'de Kur’an-ı Kerim yakan iki kişi adliyeye sevk edildi

"İçkiliydim hatırlamıyorum": İzmir'de Kur’an-ı Kerim yakan iki kişi adliyeye sevk edildi

Sosyal medyada yayımladıkları videoda Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yakan 2 kişi İzmir'de gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Sosyal medya ortamında yayımladıkları videoda Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yaktıkları görülen iki kişi İzmir'de gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İzmi Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gözaltına alınana 22 yaşındaki B.C.Ç. ve 24 yaşındaki M.A.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden B.C.Ç'nin emniyetteki ifadesinde, psikolojik sorunları nedeniyle kullandığı ilacın yanı sıra olay günü alkol aldığını, ilaç ve alkolün etkisiyle ne yaptığını hatırlamadığını, sosyal medyada paylaştıkları videoyu sabah fark edince hemen sildiğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Diğer şüpheli M.A.D'nin de olay gecesi ne yaptığını hatırlamayacak kadar alkol aldığını ve pişman olduğunu söylediği belirtildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün sosyal medya hesabından, "İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri emniyet teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar." bilgisini paylaşmıştı.

whtspp.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.